Ιαν 092016
 

Ευχαριστούμε θερμά , εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου μας την Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και ιδιαίτερα τον κύριο Περουλάκη  (Αναπληρωτή Επικεφαλή της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα) και την κυρία Δήμητρα ΓΕΩΡΓΑΝΑ (Επικοινωνία/Εταιρικές Σχέσεις & Ευρωπαϊκά Δίκτυα), για την αποστολή 25 αντιτύπων του  αξιόλογου Παιδικού βιβλίου «Τα αστέρια της Ευρώπης», τα οποία θα εμπλουτίσουν τη δραστήρια Δανειστική Βιβλιοθήκη του σχολείου μας, τα επιμέρους τμήματα των τάξεων και θα γίνουν αντικείμενο φιλαναγνωσίας και δράσεων από τους μαθητές μας !!! 크롬 더 많은 확장 프로그램 다운로드!

ta_asteria_ths_europhs_fix

Συγγραφέας: Θοδωρής Παπαϊωάννου
Εικονογράφος: Λήδα Βαρβαρούση
Έκδοση: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Κάποτε, σε μια χώρα με λαμπερό ήλιο, περιτριγυρισμένη από μια θάλασσα που αντανακλούσε το φως του, ζούσε ένα κορίτσι, η Ευρώπη prism 7 다운로드?
Η μικρή Ευρώπη είχε μια και μόνο επιθυμία: να ταξιδέψει και να γνωρίσει όσο περισσότερες χώρες μπορούσε web images? Σε ένα σημειωματάριο, αυτό που της χάρισε ο παππούς της πριν ξεκινήσει το οδοιπορικό της, σημείωνε πάνω σε αστέρια, τις αξίες που ανακάλυψε, αυτές που της φανερώθηκαν ζώντας ανάμεσα σε ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα αλλά κοινά βιώματα, ίδιες ανάγκες και ελπίδες!Καλή ανάγνωση και καλό ταξίδι Download 2019 Club Music!

 Posted by on 9 Ιανουαρίου 2016

 Leave a Reply