Νοέ 212014
 

Τα 2 τμήματα της Στ΄τάξης επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ Βαμβακόπουλου και αναβίωσαν μαζί με τους ηλικιωμένους, μέρες και μνήμες του Πολυτεχνείου και της δικτατορικής επταετίας 아프리카 다시보기 다운로드. Οι μαθητές πραγματοποίησαν δρώμενο με τα συνθήματα των φοιτητών , τραγούδια των ημερών και την είσοδο του άρματος στο Πολυτεχνείο (με αυτοσχέδιο άρμα, κατασκευή των παιδιών) 애니 플러스 다운로드. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και κορυφώθηκε, όταν ο κος Βαρδής αφηγήθηκε γλαφυρά και με τη ζωντάνια που τον χαρακτηρίζει, περιστατικά εκείνων των ημερών που τον βρήκαν δίπλα στο Πολυτεχνείο Moonlight Angel ost. Οι μαθητές μαγεύτηκαν όταν τους είπε για τη συνάντησή του  με τον Ξυλούρη που τραγουδούσε σε μπουάτ της Πλάκας και κινδύνευσε να συλληφθεί ή για αδέσποτο «μολύβι» σφαίρας που έπεσε στο κεφάλι γνωστού του, έξω από το Πολυτεχνείο και το φυλάει μέχρι σήμερα!!! office 365 proplus!

Τους μίλησαν επίσης η σύζυγος του κυρίου Βαρδή και η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, τραγούδησαν τα παιδιά συντροφιά με τη χορωδία του ΚΑΠΗ, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες κι έκλεισε αυτό το όμορφο κι εποικοδομητικό πρωινό γλυκά και χαρούμενα με γέλια, αστεία και σοκολατάκια!! 어반자카파 혼자 다운로드!

Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουμε επισκεφθεί αρκετές φορές το ΚΑΠΗ Βαμβακόπουλου κι έχουμε γευτεί τη γενναιόδωρη φιλοξενία των μελών του , αλλά έχουμε αποκομίσει  και μοναδικές εμπειρίες και βιώματα από ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ζωντανούς που έχουν πολλά να προσφέρουν απ Dream Live Prismstone? την πολύτιμη πείρα τους , ειδικά στην πρώτη ηλικία των μαθητών του σχολείου μας.

Τους ευχαριστούμε πολύ!!! Evangelion!

Τους αφιερώνουμε και την παρακάτω μαντινάδα!!

                                                          Η κορυφή ΄ναι κορυφή, αν είν Rockman x3? και χιονισμένη
                          το βράχο δέρν? η θάλασσα, μα πάντα βράχος μένει!! 다이렉트x 9.0 다운로드!

 

 Για λόγους ασφαλείας και προσωπικών δεδομένων τα ματάκια των περισσότερων μαθητών είναι καλυμμένα Free TeamViewer.

Με μια πρωτότυπη προσέγγιση στα γεγονότα του 1973, τα «12.410 και 1 τριαντάφυλλα» είναι μια καταπληκτική ταινία κινούμενων σχεδίων του Ιορδάνη Ανανιάδη, που αφηγείται δύο παράλληλες ιστορίες με αφορμή τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
  Πρωταγωνιστές ένας γάτος, οι γονείς του, ένας φοιτητής που κατέληξε νεκρός, η μάνα και τα 12.411 τριαντάφυλλα?
 Posted by on 21 Νοεμβρίου 2014

 Leave a Reply