Ιούλ 302014
 
Το μεγάλο μας τσίρκο

Το μεγάλο μας τσίρκο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο «Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων», την καλοκαιρινή περίοδο 2014, παρουσιάζει το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο».

Πρόκειται για ένα έργο ? σταθμό στην ιστορία του θεάτρου. Είναι μια πολιτική επιθεώρηση, που παρουσιάζει την Ελλάδα σαν τσίρκο, σαν σκηνή από την οποία παρελαύνουν γελωτοποιοί και σαλτιμπάγκοι, ψεύτες και ανδρείκελα, χαμένες επαναστάσεις και προδομένα όνειρα, στιγμές μεγαλείου και ταπείνωσης 올드팝 다운로드. Η Ελλάδα είναι ο Κρόνος που τρώει τα παιδιά της, χωρίς να χορταίνει, από την Αρχαιότητα ως τις μέρες μας.

 Στην παράστασή μας μεταφέραμε το έργο στο σήμερα. Οι ήρωες είναι σημερινοί Έλληνες και Ελληνίδες garmin 다운로드. Άλλωστε το  έργο είναι επίκαιρο όσο και όταν πρωτοπαρουσιάστηκε.

Μπορεί να μην έχουμε επίσημη λογοκρισία, αλλά το ποια είδηση θα προβληθεί και ποια θα «θαφτεί» αποφασίζεται από λίγους ισχυρούς των Μ.Μ.Ε.. Μπορεί να μην έχουμε Μεγάλες Δυνάμεις που στέλνουν τους στόλους τους για να μας «προστατέψουν», αλλά μας «βοηθούν» με άλλους τρόπους 당나귀 p2p 1.48 다운로드. Μπορεί να μην μας στέλνουν γκιλοτίνες, αλλά φροντίζουν να έχουμε άλλες θηλιές γύρω από τον λαιμό μας. Πρωτευουσιάνοι, ψευτοϊππότες, ζητιάνοι και μάντεις δεν μας λείπουν. Μπορεί να μην περιμένουμε βασιλιάδες να έρθουν ή να τους βλέπουμε να φεύγουν χωρίς να καταλαβαίνουμε το γιατί, αλλά από «σωτήρες», που κάποιοι μας παρουσιάζουν κάθε λίγο και λιγάκι με τυμπανοκρουσίες και που αμέσως μετά «αποσύρονται» χωρίς να ακούμε τίποτα πια γι 인터넷 주소 다운로드? αυτούς, είμαστε γεμάτοι. Όσο για το «Που είναι το Σύνταγμά σας;», όπως αναρωτιέται στο έργο το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, είναι ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη όλων μας.

 

Είναι μεγάλη μας τιμή, που για πρώτη φορά, από θεατρική ομάδα, θα παρουσιαστεί,  ως εναρκτήρια σκηνή, το ανέκδοτο κείμενο «Γραφείο λογοκρισίας», που ο συγγραφέας έγραψε στα χρόνια της Χούντας, με αφορμή όσα πέρασε κατά το πρώτο ανέβασμα της παράστασης, το καλοκαίρι του 1973 개구리 공주 다운로드.

 

Εκείνο λοιπόν που θέλουμε είναι «..?να έρθετε στην παράστασή μας και να μην φύγετε αδιάφοροι. Να διαφωνήσετε, να βρείτε λάθη, να θυμώσετε, να μας κρίνετε…… μα να μην φύγετε αδιάφοροι» adobe photoshop cs5.

 

Οργάνωση:  Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων

Σκηνοθεσία: Αθανασόπουλος Νάσος

Τραγούδι:  Καρεφυλλάκης Βασίλης

Αφίσα ? σκίτσα ? σκηνικά: Πατούρας Γιάννης

Μουσική επιμέλεια: Χαιρέτης Γιώργος

Φωτογραφία: Μπαρούνης Δημήτρης

Ερμηνεύουν:

Αθανασόπουλος Νάσος, Αθανασοπούλου Έλενα, Βεριβάκη Χριστίνα, Βερονίκης Κώστας, Βερούλη Ελισάβετ, Βουτετάκη Αργυρώ, Βουτετάκη Κατερίνα, Καρμπαδάκη Ελένη, Κλάουζεν Ρεγγίνα, Κοκολογιάννη Σοφία, Κοκοτσάκη Ελευθερία, Κουκουράκη Εύα, Κυριακοπούλου Εμμανουέλα, Μπουζάκης Αποστόλης, Μπουμπόναρη Φανή, Νικολακάκης Δημήτρης, Πατεράκης Γιάννης, Ραμουτσάκη Μαρία, Τακτικάκης Γιώργος, Χρυσουλάκη Αφροδίτη, Ψυλλάκη Χρυσούλα 에어컨 다운로드.

Συμμετέχουν:

Αθανασοπούλου Ελευθερία, Αθανασοπούλου Ευτυχία, Γαλανάκη Θεανώ, Καντέρη Νίκη, Μελάκης Κώστας, Νυσταζάκη Βασιλεία, Πετράκη Ελευθερία, Τραχαλάκη Δέσποινα, Χιωτάκη Δέσποινα και ο παραδοσιακός χορευτικός σύλλογος «Βιγλάτορες».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Κατερίνα Καμπανέλλη και στον κύριο Σταύρο Ξαρχάκο 쓰담쓰담 다운로드. Τους είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες για την τιμή που μας έκαναν.

Το σωματείο «Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων», είναι ένας πολιτιστικός επιμορφωτικός σύλλογος, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που σκοπό έχει την καλλιέργεια, παραγωγή, διάδοση και ανάπτυξη των τεχνών, του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, του κινηματογράφου, την μελέτη και την εφαρμογή της θεατρικής τέχνης και επιστήμης ως μέσο για την ηθική και πνευματική ανύψωση του Πολιτισμού της Ελληνικής κοινωνίας.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης συμμετέχουν εθελοντικά και δεν λαμβάνουν καμία αμοιβή utility.

 

Πρόγραμμα παραστάσεων (ώρα έναρξης 21.30)

 

Δευτέρα      28  Ιουλίου       2014    Πέτρινο θέατρο Νωπήγεια

Παρασκευή    8  Αυγούστου 2014     Άλσος Χλουβεράκη Σητεία

Σάββατο        9  Αυγούστου 2014     Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης Ηράκλειο

Δευτέρα       11  Αυγούστου 2014     Θέατρο Αν. Τάφρου Χανιά

Τρίτη           12  Αυγούστου 2014              Φραγκοκάστελο Σφακιά

Παρασκευή   29  Αυγούστου 2014     Θέατρο Ερωφίλη 디아블로2 싱글 다운로드? Fortezza Ρέθυμνο

 

Εισιτήρια για την πρεμιέρα στα Νωπήγεια (γενική είσοδος 8?) προπωλούνται στο caf? ?Freshness? στο Κολυμπάρι και στο ζαχαροπλαστείο Σημαντηράκη στην Κίσαμο.  

Για τις υπόλοιπες παραστάσεις, θα ενημερωθείτε με νεότερο δελτίο για τα σημεία προπώλησης. Σίγουρα θα γίνεται στα κιόσκια των αντίστοιχων Δήμων. 

                

 Posted by on 30 Ιουλίου 2014

 Leave a Reply