Μαΐ 182014
 

 

Στις 13 του Μάη του 2014 είχαν την τύχη τα 2 τμήματα της Ε΄ τάξης του σχολείου μας να επισκεφθούν το  Ίδρυμα  Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος και ν 미드의중심 다운로드? απολαύσουν το εξαιρετικό πρόγραμμα που επιμελείται και παρουσιάζει η μουσειοπαιδαγωγός Ρία Μαρκουλάκη με θέμα του τη «Γνωριμία με τη συνοικία της Χαλέπας»  σε συνδυασμό με τoν Ελευθέριο Βενιζέλο half-night mp3. Ένα πρόγραμμα δίωρο , που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών , τους γνωρίζει τη γειτονιά του Ελευθέριου Βενιζέλου με παιγνιώδη τρόπο, βάζοντας τις αισθήσεις τους να δουλέψουν, σεβόμενο τις γνώσεις τους  (Ε΄Δημοτικού) , την ανάγκη τους για κίνηση , για δράση, για υγιή συναγωνισμό, θέτοντας τα όρια συμμετοχής τους και ενεργοποίησής τους χωρίς καμία επιβολή ή αυστηρότητα Jose Tiger and Fish.

Τοποθετήθηκαν με παιχνίδι στο χρόνο , μάθανε για τη σύμβαση της Χαλέπας με το «χαλασμένο τηλέφωνο-παιχνίδι», γνωρίσανε τον τρόπο ζωής των Χανιωτών πριν και μετά τη Σύμβαση της Χαλέπας shinhan app card. Με παιχνίδι καρτελών γνώρισαν τα κτίρια της Χαλέπας , τα οποία είδαν και ολοζώντανα στην περιήγηση που έκαναν στη γειτονιά Windows 7 update file. Περπάτησαν στα στενά της Χαλέπας, προσανατολίστηκαν, σύγκριναν κτίρια , τα παρατήρησαν, άκουσαν πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες τους και για την αλλαγή της χρήση τους u-center. Στο τέλος αξιολόγησαν την εμπειρία τους κι έφυγαν κατενθουσιασμένα .

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών Ελευθέριου Βενιζέλου και τη Μουσειοπαιδαγωγό Ρία Μαρκουλάκη με τη βοηθό της, που απλόχερα, χωρίς καμία έκπτωση, μας χάρισαν τη  μοναδική εμπειρία γνωριμίας με ένα ζωντανό κομμάτι του τόπου μας , διεγείροντας τις αισθήσεις και το ενδιαφέρον μας eclipse jar.

 

tribler. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"" src="http://www.venizelos-foundation.gr/layouts/venizelos/images/logo.png" alt="ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ Paid movies. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"" width="161" height="125" /> ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ
«ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

 

 Posted by on 18 Μαΐου 2014

 Leave a Reply