Μαρ 232014
 

Η Ε΄Δημοτικού πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή την Τρίτη 18 Μαρτίου στο Κολυμπάρι και στην Επισκοπή Κισάμου 에스캡쳐 다운로드. Πρώτα βρεθήκαμε στη μαρίνα του Κολυμβαρίου να παρατηρούμε και να μαθαίνουμε τα μυστικά επισκευής ενός καϊκιού , του οποίου ιδιοκτήτης ήταν πατέρας μαθητή μας , ο οποίος μας καλοδέχτηκε και μας έλυσε πολλές απορίες 오라클 클라이언트 다운로드.

Περπατήσαμε σε μια πολύ όμορφη διαδρομή που μας οδήγησε στη Μονή Γωνιάς όπου ξεναγηθήκαμε, είδαμε μέρη του καθολικού για τα οποία είχαμε μιλήσει και στο μάθημα των θρησκευτικών και  ακούσαμε για την ιστορία της Μονής 일드 닥터 진 다운로드. Ο πάτερ Αντώνιος μας φίλεψε λουκουμάκια και φύγαμε για τη Ροτόντα Κισάμου.

Εκεί μας υποδέχτηκε ο Κος Μαρκετάκης Στέλιος , τον οποίο κι ευχαριστούμε για τη μεγάλη του υπομονή Java compiler. Γνωρίσαμε τη μοναδικότητα του ναού αυτού όσον αφορά τον περίκεντρο ρυθμό του , θαυμάσαμε τ’ αξιόλογα απομεινάρια ψηφιδωτών, αγιογραφιών, τις δύο δαπέδιες κολυμπήθρες κι αρχίσαμε να πλέκουμε με τη φαντασία μας ιστορίες για κρυμμένους θησαυρούς της εποχής των Σαρακηνών Download the China Dictionary. Ιστορίες που πρωτοκαλλιεργήσαμε στο μάθημα της βυζαντινής Ιστορίας και στη Φιλαναγνωσία msys 다운로드. Μέσα από φύλλα εργασίας, ανά ομάδες  παρατηρήσαμε ενδελεχώς το ναό και στη συνέχεια βγήκαμε στον αύλειο χώρο, όπου ετοιμαστήκαμε για να δραματοποιήσουμε τα πειρατικά βαφτίσια τα οποία θα πραγματοποιούνταν στη Ροτόντα και θα διακόπτονταν από Σαρακηνούς πειρατές !!!!!!! 삼보컴퓨터 다운로드!

Τη συνέχεια της ιστορίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που αναρτήσαμε στο Youtube Original The Sims 3.

 Posted by on 23 Μαρτίου 2014

  2 Σχόλια to “Κολυμπάρι – Γωνιά, Επισκοπή – Ροτόντα, Κρητικοί-πειρατές και μια βάφτιση που δεν θα τελειώσει ποτέ . Μια εξαιρετική εκπαιδευτική επίσκεψη – εκδρομή της Ε΄τάξης !!!!!!!!”

Comments (2)
  1. Αυτή η εκδρομή θα θέλα να ξανά πάμε

 Leave a Reply