Μαρ 152014
 

«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ 
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ?»

Όποιος θέλει να μεταφερθεί στην πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα του Ιδρύματος Βενιζέλου, δεν έχει παρά να πατήσει πάνω στην εικόνα του Βενιζέλου Gta4 free download.

Μέσα από παραμύθι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο και να ταξιδέψουν σε άλλες εποχές με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, μία τελείως διαφορετική προσέγγιση, μέσα από τα συναισθήματα 다음 플레이어 동영상 다운로드!
Θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντική για τα παιδιά της προσχολικής και σχολικής ηλικίας πέρα από την ανάπτυξη της λογικής νοημοσύνης και την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης, επιχειρείται μία πρώτη προσέγγιση των συναισθημάτων και των βασικών αρχών της συναισθηματικής νοημοσύνης μέσα από τη ζωή, τη δράση, την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου Itus app!
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σχεδιάστηκε από τη μουσειοπαιδαγωγό Κατερίνα Βαζαίου, δασκάλα συναισθηματικής νοημοσύνης του προγράμματος P.A 캠퍼스 다운로드. TH. S (Promoting Alternative Thinking Strategies).  Το παραμύθι του προγράμματος γράφηκε από τη μουσειοπαιδαγωγό του Ιδρύματος Ρία Μαρκουλάκη 이케아 조립녀 영상 다운로드.

 Posted by on 15 Μαρτίου 2014

 Leave a Reply