Απρ 012014
 

Στο σχολείο μας φέτος υλοποιείται ένα πρόγραμμα δράσης με τους μαθητές του ΣΤ?1 και Δ?1.Ονομάζεται teachers4europe και στόχο έχει την ενημέρωση και εξοικείωση των παιδιών με θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να εμπλουτισθούν οι γνώσεις και οι εμπειρίες των μαθητών, σχετικά με τις γενικότερες εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και τους τομείς του κοινωνικού και ατομικού πεδίου που αυτές επηρεάζουν 삼성 kies 다운로드.


Σε αυτό το πλαίσιο οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΣΤ?1 μαθαίνοντας για την Ε.Ε daum 팟인코더 다운로드. γνώρισαν, όρισαν και διαπραγματεύθηκαν τα δικαιώματα τους μέσα από ποικίλες δράσεις στο μάθημα των Αγγλικών κι έτσι ξεκίνησαν ένα καινούριο ταξίδι γνώσης 위쳐3 확장팩 다운로드?

πάτησε πάνω στην εικόνα για να τη δεις μεγαλύτερη.

teachers4europe

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου η συγγραφέας και 

εικονογράφος παιδικών βιβλίων κ Hangul 2007 free installation download. Λήδα Βαρβαρούση, με την υποστήριξη 

του EuropeDirect Κρήτης και στο πλαίσιο του προγράμματος Teachers4europe, θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου στο σχολείο μας Who's Zombie. Η συγγραφέας θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον ξεχωριστό εικονογραφικό της τρόπο με τα παιδιά και να συμμετάσχει σε δράσεις που αυτά έχουν ετοιμάσει σχετικά με το βιβλίο της ?Μια παρέα με 공무원 국어 다운로드? καρδιά!?

Η  ΚΥΡΙΑ  ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗ  ΗΡΘΕ  ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΙΔΟΥ  ΚΑΠΟΙΑ  ΔΕΙΓΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΔΡΑΣΗΣ

Η  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ  ΣΤΟ  Δ1

 

 

 Posted by on 1 Απριλίου 2014

  2 Σχόλια to “Το «Teachers 4 europe» φέρνει τη Λήδα Βαρβαρούση στο σχολείο μας και το σχολείο μας δρα ευρωπαϊκά !!!!!!!”

Comments (2)
  1. Ευχαριστούμε την κ. Βαρβαρούση για την τόσο εμπνευσμένη παρουσίαση του βιβλίου της,και όχι μόνο.Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις εντυπωσιακές δράσεις τους!!!

  2. Εύγε!!!!!!!!!!!!

 Leave a Reply